Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Mám hrozně rád auta, takže jsou ty fotky pro mě zajímavé, ale sluší se říct, že imho kompozičně slabé. První je klasická, chtělo by to jen trochu jiný úhel a kompozici. Třetí a čtvrtá jsou imho prostě slabé, bez ohledu na to, jaká auta na těch fotkách jsou. Chtěl bych vidět víc toho druhého auta, které je podle mě geniálním fotografickým subjektem a doufám, žes ho řádně vytěžil!

Říkal jsem to už víckrát - focení aut je vyšší dívčí a není vůbec snadné to zvládnout. Osobně preferuji kompozičně a tvarově silné detaily, nebo celky a užití netradičních pohledů, často se např. vyplatí "jít na zem".
jak jsem uz psal - auta jsem fotil poprve a je pravdou, ze jsem obcas vahal s kompozici... nerikam, ze ty fotky jsou dokonale a ani nebudu (jako nekteri) obhajovat sve fotografie do roztrhani tela...

diky za kritiku...

Citace Původně odeslal e1 Zobrazit příspěvek
MikeD, prvá fotka je ok, ale ostatné sú naozaj skôr dokumentačné.
2. pekné auto, ale na pravej strane si to len tak-tak natlačil. Možno by som to skúsil previsť do BW.
3 a 4. No, toto je kompoznične dosť slabé. Ani detail, ani celé auto, veľké percento zaberajú nohy ľudí a dlaždice s nejakým kartónom.
jestli to nebude tim, ze jsem s sebou nemel stativ...