Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Stiznost

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banned Avatar uživatele SirThunder
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal SajmoN Zobrazit příspěvek
    to co si ty sa dalo zistit z tvojho prveho prispevku, naozaj to uz nemusis maxovat .. pa pa
    jj...tak sem se spletl v nicku... ok.. uznavam... Ale on vedel o koho jde a to je hlavni... A to ze mi tu kazdej pise, ze mam brecet mamince na rameni... OK... inteligentni odpoved.. ale reknete mi, jak bych si jinak mohl stezovat na jeho chovani?

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    "Lecict" se rozhodně nepůjdu, ale Ty bys asi měl navštívit nějakého psychologa, který by Ti vysvětlil, jestli je úplně bezpečné uvádět svůj věk 22 v situaci, kdy se vyjadřuješ a myslíš jako náctiletý vztekloun...

Jinak no comment, vzhledem ke Tvým permanentním konfliktům s okolím, věřím ve Tvou brzkou převýchovu nebo eliminaci alespoň na tomto fóru.
    V eliminaci doufam.... A vztekloun, nevsiml sem si, ze bych byl vztekly... Pouze jsem vyjadril svuj nazor na tve chovani... To jak se tu chovaji ostatni me vubec nezajima....

Nevim co se ti nelibi na mem veku... Me prijde adekvatni me inteligenci. Pokud jsi jineho nazoru, prijed a zajdem to vyresit u pivka...
    Naposledy upravil Darth Maul; 03.09.2006 v 13:50. Důvod: POSTHUNTING

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání