Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Chlazeni chipsetu na Epox 9NPA ultra s nforce4 ultra

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Chlazeni chipsetu na Epox 9NPA ultra s nforce4 ultra

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    nForce4 Ultra se da "uchladit" timhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32076 - teploty sou pak ponekud brutalni, ale koho to zajima kdyz to funguje :cool:
    Myslim ze z toho delate zbytecnou detektivku, pokud se ti aspon trochu hejbe vzduch ve skrini, tak to libovolnym HP chladicem uchladis pasivne bez problemu (pripadne ofukovat nejakym vetrackem na minimalni otacky pro klid dusicky)
    Teploty jsou potom extrémně brutální, sám jsem to tak měl, když počítač nebyl v zátěži, bylo to "jenom" horké (ruka se na tom chvilku udržet dala), ale když byl počítač v zátěži, tak se na to prostě nedalo sáhnout. Ano, fungovalo to, ale dlouhodobě je to podle mě dost risk. Tak jsem tam dal 8cm fan na 5V, a pohoda. Sice je to tam přibastlený dost úchylně, ale drží to ;).
    Naposledy upravil frelichl; 29.08.2006 v 22:44.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. epox 8rda3+ chlazení chipsetu pomoc
    Založil marek25 v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 25.12.2004, 18:32
  2. Odešlo chlazení na GF3Ti500 - jaké nové ??
    Založil pinky v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.01.2003, 19:22

Pravidla přispívání