Citace Původně odeslal Tinky linky
ale ale ale....já k tomuhle dílu napsal konstruktivní kritiky dost(i na PCT fóru) s víkřiky jsi kapku mimo nesnaž se otočit věci jinak než jsou já se zabývám jiným oborem než počítači, jen mi vadí, když někdo o své práci píše že je skvělá, dokonalá atd. u dokonalého chlazení se přece nesnižuje záměrně účinnost kvůli designu, pokud vím tak vzhled by měl podporovat funkčnost a ne zhoršovat ji na úkor vzhledu. Předtím jsi tvrdil že prvořadé je chlazení a vzhled vedlejší, nyní jsi napsal opak. Že bych ti tuto měl bednu závidět? Tak to ani náhodou.... Z mého pohledu na tom není co závidět.
vždyť já vím, že jsi kritizoval dost, ale tvůj předešlý post, už byl právě úplně mimo od konstruktivní kritiky ... nezlob se...jinak jak jsem říkal, po tom přikrytí jsem tam žádný zhoršení chlazení nezaznamenal, kdyby to bylo špatný, tak bych to tak neměl a jednoduše to předělal.... jinak tento design právě chlazení a odhlučnění hodně napomáhá, nebo znáš koncepčně lepší fanless case, znáš tišší fanless case, znáš výkonnější fanless case?