Výsledky 1 až 25 z 60

Téma: (FAQ) Tisk fotek na inkoustovkách od Canonu

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: (FAQ) Tisk fotek na inkoustovkách od Canonu

Rozhodně nesouhlasím s tímto:
    Nejdůležitější část. Používejte zásadně originální SW EasyPhotoPrint. Díky tomu, že je od Canonu, dává širší možnosti, než většina neoriginálního softwaru.

Dva roky jsem tisknul na iP4000, nyní na iP6600D, za tu dobu jsem nasbíral dost zkušeností, tisknu si fotky dlouho dobu, takže se přidávám do party zavrhovačů labů, kde převážně výstup ujížděl do červené, žluté, apod.

Je to velice jednoduché. Dodávaný soft od Canonu totiž nepřebírá vlastnosti nastavení samotné tiskárny (úprava barev, kontrastu, jasu, správa barev, apod.), tyto vlastnosti v tomto softu chybí, takže si můžete být jisti, že barvy Vám na výstupu pěkně ujedou, což jsem sám několikrát poznal a je naprosto jedno, jestli tam nacpete papír série Canon PR nebo GP. Tento software neumí nic, slouží jen k rychlému a snadnému tištění fotek bez zásahu uživatele něco ovlivnit.

Na tisk doporučuji např. Adobe Photoshop nebo Zoner Photo Studio, případně jiné softy.

Co se týče fotopapírů, jasná volba priority kvality je Canon série PR, o tom není žádný pochyb. Převážně kupuju jen velikost A4. Pokud ale někdo chce ušetřit na papírech menšího formátu (10x15, 13x1 nejen já vřele doporučuju fotopapíry Epson Premium Glossy Photo Paper (255g/m2), kde Epson má velmi dobrou cenovou politiku v menších rozměrech. Balení 50+50(bonus) 10x15 vyjde na cca. 280kč s DPH. O kvalitě těchto papírů se dočtete na diskusních fórech o fotografování (Grafika, apod.). Koupil jsem si zásoby těchto papírů a s kvalitou jsem naprosto spokojen.

Kdo má nějaké dotazy o Canon Selphy (CP510), tak se klidně ptejte.
    Naposledy upravil Slimák; 17.07.2006 v 22:50.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 20:12
  2. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 23:40

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání