Prosim vas o radu.Uz nevim co mam delat.Koupil sem si repasovanej notebook HP Omnibook 6100.Kdyz je v klidovem stavu tak kontrolka od HDD blika jak splacena a uvnitr notebooku je slyset jemnounke chroupani.Vim ze je to normalni ale ne prece v klidovem stavu.Mam za to ze disk je na pul KO nebo tak nejak..je to hdd od Toshiby velikost 20 giga.pamet je 256 mb.Dalsi problem je ze ten notebook ma v klidovem stavu podle Everestu teplotu 40 az 50 stupnu a kdyz s nim delam neco na netu tak klidne teplota vleze az na 77 stupnu a teprve pak se spusti ten prisernej vysavas (ventilator).psal sem jednomu co jej ma taky od stejneho dodavatele a ten se stotoznuje s mim problemem ponevadz mu to dela to same.prosim vas poradte co mam delat.prodejce mi tvrdi ze sem na hlavu a tvari se jako ze jsem magor kdyz reklamuju vec ktera je podle nej v poradku ale komu mam verit.Zaruku mi dal na mesic a jestli mi po mesici procak nebo hadr natahne brka tak sem prisel o 7500 kc.

Jestli pisu do spatne sekce tak prominte ale zacal sem problemem s hdd ale je toho vice tak snad nekdo poradi a napise stejne skusenosti,mozna se stejnym notebookem.dekuji