Nebyl jsem si jistej kam to zařadit, takže sry pokud sem se sekl.
Mám v komplu dual boot pres zavadec GRUB, nejcastejc pouzivam Linux, ale kdyz sem ted potreboval neco udelat na winech, tak mi nechtely nabootovat .... chybi nejaka knihovna ... pokousel sem se to nejak opravit -nejde. A ted k memu problemu >>> tu partition s windowsama sem musel naformatovat .... takze je ted prazdna , ale win bych potreboval, ale kdyz hodim do mechaniky CD od windows, tak mi odmitne nabootovat ...to jsem jiz jednou resil, kdyz sem asi tak pred rokem jen tak testoval jakysi totalne zaostaly distro linuxu, a problem byl v tom ze instalator asi nerozpoznal windows zavadec a kousl se ..... to sami dela ted, takze abych mohl nainstalovat widle, potrebuju obnovit MBR na defaultni, napadlo me ze bych ho treba nejak<> zazalohoval a pak obnovil a v conf k GRUBU bych jenom nastavil spravnou partition odkud bootovat win, ale otazka je jestli je to mozne, a taky jakej prog na to pouzit.
Nebo me napadlo uplne smazat MBR , nainstalovat win a pak nejak doinstalovat GRUB a dat mu treba jako conf zazalohovanej....
popripade by to mozna slo resit nejak jinak<jednodusejc?> , radte, drbejte me ze sem maslo , za vsechny prispevky dikec.
btw.jako nazev threadu me nic lepsiho nenapadlo