Citace Původně odeslal Sherpa
Podla mna je najvacsi rozdiel v ich vnutornostiach. Vyzera to ako dva podobne zamerane notebooky postavene na dvoch odlisnych platformach (rovnake rozmery aj hmotnost). Ale A6Kt sa mi zda lepsi - uz len kvoli X1600, ktora bude na hry urcite lepsia nez 7300 (podla vsetkeho to vyzera na turbocache). Navyse ma vacsi disk, vydrzi dlhsie bezat na baterku a ma tv-out, co je celkom prakticka vec.
A6Kt ma sice lepsi grafiku a vetsi disk, jenomze jen 4200rpm . TVout maji oba modely a prave kvuli tomu procesoru a lepsi grafice vydrzi A6Kt tak tak 2 hodiny na baterce oproti 3 hodinam s Corue Duo u A6Jc. A6Kt ma mimochodem SiS chipset, ktery narozdil od Intelu nepodporuje DDR II. Je to tezka volba

2 Doktor-Prase: Prvni, co po koupi jednoho z modelu planuji je prave dalsi 512MB modul, samotnejch 512MB je imho na dnesni dobu trochu malo Co se kovoveho chassis tyce, asi bych sel jen do plastu, protoze kovovej/slitina je nad ramec mejch moznosti - a hlavne, kdyz si na to nekdo sedne, tak je uplne jedno, z ceho ten dispalyovej dekl je, rupne to v kazdym pripade.