Hi,

presiel som aj trocha FAQ ale nenasiel som nic... Mam MSI @nywhere kartu s nejakym chipom Philips na sebe... Vsetko ide ok, akurat neviem ako mam nahrat obraz, no teda viem, ale nejak NORMALNE nahrat.

Mam to pripojene z videa cez scart (vystup 3x cinche), je k tomu naky program od MSI moc som ho nestudoval ani sa v nom moc nevyznam... Brat mi sem nahodil naky prog. od IuLAB > IUVCR, ibaze neviem aky kodek mam vybrat na zaznam... Ide konkretne o to, ze mam kazetu na nej je hodina 40 minut zaznamu a chcem to vypalit na DVD... Aj ked to cez ten prog. nahram tak v niektorych castiach - dost casto padne framerate na 15 a kolise to okolo 18 a neda sa to uz pozerat... Neviem ani ake rozlisenie tak... Hodil by sa naky dobry prog. kde len vyberem zariadenie, kodek/rozlisenie, framerate... Nie jak ten IULAB je tam strasne vela veci a je to neprehladne. To, ze pada ten framerate - procak to zatazuje cele tak na 10%, akurat ze robim s kompom - moze to byt pre to? Ze by to nestihalo ukladat na HDD? Viem, ze som to nejak blbo napisal, ale po vcerajsku som rad, ze som to vobec napisal

Dakujem!