Caleb: brácho, po tom "uvítání" v tomhle threadu ze strany tebe a toho druhýho uživatele fakt nemám tak extra chuť tady tu kartu obhajovat, ale přesně jsem čekal, že začneš mlít něco o "kámoších" a "že sis to přečetl na netu". Já mluvím jedině o tom, že jsem si ten krám přinesl, dal do PC a při prvním přehraným zvuku jsem spadl na zadek... oproti čemukoliv, co jsem kdy měl, to byl úžasnej rozdíl - samozřejmě za podmínky kvalitních repro a sluchátek.
Nemusíš mi povídat nic o produktech Soundblaster, měl jsem za posledních 10 let doma asi tak 7... a proto si myslím, že vím o čem mluvím.
Cpát sem něco o tom, že to podporuje nějakou hrama nepodporovanou verzi 5.0 a proto "je to na ho..o a o ničem" je prostě úsměvný.
O čem já mluvím je to, že když jsem si prostě X-Fi koupil - a ne proto, že bych se topil v prachách, ale že jsem prostě uznal, že doba Audigy už skončila a přišel nový král a to je X-Fi - tak jsem prostě ten rozdíl poznal i jako uživatel a nedalo se to přehlídnout. Nebudu se tu rozepisovat o všech vychytávkách, nejsem takový odborník - raději sem dám odkaz na recenzi, která myslím moje slova o smysluplnosti X-FI potvrzuje: http://www.pctuning.cz/index.php?opt...1&limitstart=3
Ale asi je to OT, takže v návaznosti na původní thread zůstaneme u tý Audigy (1), pokud autor hledá levnou a kvalitní kartu. Jen jsem chtěl ukázat nový úhel pohledu.