Zdravím a prosím o radu
všíml jsem si na svém NTB nepříjemnosti - prasklin v oblasti pantů. Jsou tam celkem dvě , přičemž největší starosti mi dělá delší , táhnoucí se téměř přes celou šířku dané části (od hrany k hraně, viz obrázek). Jelikož v tomhle kousku, pokud jsem dobře "studoval" konstrukci těch pantů, je uložen celý mechanismus, mám neblahý pocit, že pokud to upadne, je to celkem v prd... Mám v zásadě dvě otázky :
1) Jak moc je to špatný?
2) Čím to slepit? Nějakej tip na lepidlo, co to kvalitně slepí? Klidně do toho zainvestuju i trošku víc, bo NTB mě stál přes 10k a novej display by stál tak 4k, čili nějaký 2-3 stovky za kvalitnější "vteřiňák" jsou hodně v pohodě
Spoj bude muset vydržet IMHO celkem slušné namáhání hlavně ve fázi "zavírání" notebooku, kdy působící síly mají tendenci štěrbinu rozšklebovat...
Lepil někdo něco takovýho (předpokládám, že ano), máte s nějakým postupem a prostředky pozitivní zkušenosti?
Dík za rady!
P.S: Sorry za ten obrázek, fotoaparát má u sebe přítelkyně, čili jsem vyhrábl přes google fotky Aceru TM 530 a nějak tam "naznačil" tu prasklinu![]()