Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Radiator klimatizace z Fabie

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Radiator klimatizace z Fabie

Cau lidi, nedalo mi to. Hodil sem to sem a cekam vase reakce. Nez me budete tepat za to jake sem udelal kktiny, vemte na vedomi, ze je to moje prvni vodni dilo .

I kdyz sem pouzil jako zaklad pomerne poddimenzovany TT bigwater (uzke hadice, slabsi cerpadlo u kereho sem cekal pomerne rychlou smrt) a GPU + NB ZALMAN ZM-GWB1, byl jsem prijemne prekvapeny vykony, ktere sem dosahl a to diky radiatoru klimatizace z fabie.
    Jak uz v jednom clanku (bohuzel uz jsem ho nenasel) nekdo trefne napsal , nejslozitejsi prestup tepla je kov -> vzduch . Hold na radiatoru neni radno setrit, ale da se i improvizovat. Ten muj stal pulcana slivky na vrakaci, stacilo ho narovnat a zalepit silikonem jednu vetev viz foto . Jinak musim varovat new stoji kolem 5000,- Taky radiator klimy Peugeota 206 ma dobre rozmery.

Tady jsou nejake ty teploty

idle - okolni 27°C, voda 30°C, CPU wblok 37°C (CPU 40°C), GPU wblok 42 °C, NB wblok 40°C FUN - 900 rpm

burn teprve chystam, zatim nebyl cas, ale zatim sem se nedostal u vody pres 37°C a to jeste bylo v pokoji neco kolem 30°C (3Dmark2003 okolo 4hod)

Takze piste nazory, otazky rad zodpovim. Jo a budte tolerantni pleas
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil uib; 08.05.2006 v 01:25.
    CPU: Athlon XP 2600+@3200+BARTON(200x11); MEM: 2x1GB INFINEON CL3.2 Dual; MB: MSI K7N2 DELTA2 Platinum; VGA: ATI SAPHIRE 9800Pro @ 405/378; HDD: HITACHI 500GB 7200rpm SATAII 16MB 7K500; DVD+-RW: NEC ND4550; MONITOR: 21" HP 1130 + 22" COMPAQ P1210; MOUSE: LOGITECH MX518; KEYBOARD: C-TECH KB-9848; CASE: 3R System R700 + 2xArctic Fan 12; POWER SUPPY: KME 350W (MODIFY); SYS: WIN XP SP2; COOLING: CPU, PUMP, TUBING: TT BIGWATER; GFX, NORTH BRIDGE: ZALMAN ZM-GWB1; RADIATOR: ŠKODA FABIA AC radiator BEHR; MONITORING: CM COOLDRIVE 4

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání