Ja myslim, ze tohle nepretrzite sosani vetsinu lidi prejde, aspon doufam Treba ja osobne mam net bez limitu, neplatim nic, takze bych mel asi tahat ostosest ze? Pravda je takova, ze me to nebavi, pokud se najde neco zajimaveho tak ok, ale tahat hromady filmu, na ktere se stejne nestihnu koukat, to pro me neni Osobne jsem vypozoroval to, jak nastinil Mirtex, ze prenos dat se umerne zvysuje s tim, kolik ma dotycny volneho casu... vidim to dnes a denne, kamosi co maji cas, jsou doma, tak si furt neco tahaji a docela se tim zabavi

Kdyz nebudu konkretizovat na nabidku Ceskeho telecomu tak opravdu sluzba vetsinou odpovida cene, za jakou je nabizena. Proste linka bez FUP a granatovana neco stoji, takze logicky je tu bud agregace, FUP nebo oboji

Zetes: pokud ti stavajici situace nevyhovuje, podivej se kdo nabizi v okoli neomezene garantovane linky a nakup ji. Pokud to nezvladnes financovat, nasdilej mezi par znamych a podelte se o ni. Mozna nakonec zjistis, ze ti to za tu namahu nestoji a rad se vratis k ADSL