Citace Původně odeslal ja.viper
Jestli mas moznost tak zkus ten procak teda jinde ... jestli posta neoddelala ....

ale sam jsi videl ze to bylo peclive a poradne zabalene ...

a zkousis to teda na def nastaveni bisosu ?

zkus procist tento clanek ... jestli se tam nahodou neco nedoctes ...

Co je na Barton potřeba

Ptáte se, co je na provozování procesoru Barton potřeba? Nutně musíte mít desku schopnou pracovat s frekvencí FSB 333 MHz (čipsety VIA KT333, VIA KT400, NVIDIA nForce 2 - ten doporučuji, SiS746). To by jistě nebyl až takový problém. No poněkud větším problémem již může být fakt, že ne všechny tyto desky jsou schopné dodat dostatečný proud. Barton vyžaduje 41A (modely 2500+ a 2800+) nebo dokonce 45A (model 3000+). Jestliže deska není schopná zvládnout Thoroughbred 2700+ a 2800+, pak nezvládne ani Barton.
Pro správný chod procesoru samozřejmě potřebujete BIOS, který nový procesor rozpozná.

a tady jeste jeden clanek o XP-M link

Dik za pekny linky,uz jsem na nektery taky koukal...
BIOS by na def. mel byt (jeste jsem ho resetoval pres jumper a baterku).Jinak ja verim ze je ten CPU taky OK,zabalil jsi ho fakt dobre,ale stejne mi to vrta hlavou.Snad to bude BIOSem u ty desky,protoze ta jela taky OK (u toho co jsem ji kupoval),ale s AthlonXP 1700+.
Jeste urcite ten CPU zkusim jinde a pokud sezenu nejaky starsi Athlon(XP),tak zkusim i tu desku a popripade nahraju new BIOS.