Caute lidi, otec me poveril, abych mu slozil nejakej komp za +- 12000. Jde jen o vlastní PC, monitor a ostatní periferie uz mam. Pujde o masinu vicemene na kacelarsky aplikace, net, nejaky filmy a snad semtam nejakou tu gamesu. Ja tak nejak prestal posledniho pul roku sledovat vyvoj hardware a tak presne nevim co do toho mam dat. Hlavne teda desku, procesor, grafu a do toho odpovidajici ramky... Jsem zastance AMD, ale jak jsem psal, uz to nejak nesleduju (tak nejak jsem z toho vyrostl..), takze o tech sempronech uz treba nevim vubec nic, nicmene nebranim se ani reseni od Intelu. Spis mi jde o to, abych za ty hoodne omezene finance slozil neco trosku vyrovnanyho (aby tam nebyl zbytecne nejakej naslaplej procesor a integrovana grafika k tomu...), aby to doma tak rok dva bez problemu stabilne fungovalo. OC potencial nevyzaduju vubec zadnej, primarni je ta stabilita. Tak sem hodte nejakej navrh, budu moc rad. staci aspon nejaka rada, ja totiz vubec nevim.. Jo a ta cena 12000 je fakt hodne orientacni, takze kdyz to bude 14, taky se nic moc nedeje... Dikes moc.