Hele asi takhle... Mám HTS, k tomu Annex B modem, Annex B splitter a pohoda... Těm kecům že Annex B je jen pokud máš ISDN linku nevěř, je to totál peechovinaPůvodně odeslal MadCap
Jinak Annex A se od Annexu B opravdu liší i frekvencemi, viz přiložený obrázek... Dlouho jsem ho nemohl najít, než jsem si konečně vzpomněl
ISDN totiž "žere" trochu širší pásmo, a proto muselo být ADSL na ISDN (Annex B) "posunuto", aby se vešly obě služby... No a časem Telecom omrzelo zbytečně rozlišovat, jakou má kdo linku, a tak už se montují JEN Annex Bčka... A už je to pár let, čili pravděpodobnost, že bys od Bluetone dostal Ačko je asi tak 0 - 0 - kulový - prd![]()
Pokud by tě to zajímalo celé, tak viz
http://www.earchiv.cz/b04/b0723001.php3
A možná specielně jedna věta z toho článku by mohla vyvrátit tvoje obavy co se týče Annex B na HTS :
Od určité doby však Český Telecom zřizuje všechny nové ADSL přípojky podle Annexu B, bez ohledu na to, jaký druh hlasové linky má zákazník. Má to tak ostatně napsáno i ve své Referenční nabídce ADSL. DSLAMy od čínské Huawei již všechny fungují podle Annexu B.![]()