Citace Původně odeslal Kankal
Dnes jsem navstivil LD Seating v Novych Butovicich. Personal byl velmi ochotny, ale o to az tak nejde... Kvalita zpracovani zidli je vyborna (DA GAFF je proti tomu totalni srot). Zidle, co jsem zkousel (Opus, Web a Lyra) maji siroke moznosti nastaveni (napr. aretaci v libovolne poloze, nastaveni tuhosti houpani...) a po rychlem nastelovani mi pripadaly velmi podarene. Vsechny si umim predstavit i na delsi sezeni. Dalsi pouzitelne zidle meli bohuzel mimo prodejnu, takze jsem vyzkousel jen tyto tri:

OPUS: Perfektni zidle. Jediny problem je nizko umistena operka hlavy, ktera podpira spis krk nez hlavu (merim 180). Moznost nakloneni sedaku byla velmi prijemna. Omlouvam se za spatne hodnoceni OPUSu v jednom z predchozich prispevku, mel jsem ji spatne nastavenou a byl jsem zaslepeny dokonale nastavenymi "sunty".

WEB: Skvela operka hlavy. Diky nevhodne umistene bederni operce jsem pri houpani citil mirny tlak v bederni oblasti zad, Celkove vyborna zidle, ale bez pridani bederni opery ci upravy sve postavy bych se na ni nedokazal houpat delsi dobu.

LYRA: Zkousel jsem variantu bez hlavove operky a s vysokym operakem. Moc jsem ji netestoval, ale za tu chvilku, co jsem na ni sedel, ji vlastne nemuzu nic zasadniho vytknout. Z dele testovaneho Opusu i Webu jsem mel sice lepsi dojem, ale za cenu kolem 4000 vypada Lyra opravdu zajimave. Doporucuju vyzkouset vsem, co nechteji do zidle moc investovat.

Osobne mam jasno v tom, ze chci zidli. Na kreslech mi vadi nemoznost zmeny uhlu, ktery sviraji nohy a zada. Vyzkouset zidli (kreslo) pred koupi je podle me naprosta nutnost. Po navsteve LD Seating jsem uplne zmenil nazor na to, co si poridim. Oproti drive testovanym favoritum VA Open Art a DA GAFF mi zidle od LD prisly o hodne lepsi.
predpokladam ze se mi potvrdi neco podobneho. ty zidle v M1 me opravdu zklamaly. chtel bych ale neco kde jde operak k sedaku i do uhlu mensiho nez 90 stupnu a hlavova operka je opravdu tam kde mam hlavu (takze vys a vice vepredu nez melo to co jsem zkousel)