Zdary lidi, dělám si takový menší stránky, a používám pro ně poprvé v životě (takže v tom docela plavu) kaskádový styly. Muj problem je ten- mam stránku těma stylama rozdělenou na horní 100% šířky pruh s menu, pod tim vlevo další pruh cca 10% a vpravo vedle toho zbytek jako aktivní zobrazovací část. Problém je ten,že asi jsem nějak správně nepochopil,jak CSS fungujou. Mam to rozvržený a potřebuju,aby se mi v jednotlivejch částech zobrazovali jednotlivý stránky. Zatim tohle řešim v html <iframe class="nadpis" src="horni1.html" scrolling=no background-color:#FDF5E6></iframe> ale něco mi řiká,že tohle nebude to pravý ořechový. Poradíte,jak na to líp?
A ještě jeden dotaz,související tak trochu s tim prvním: nedaří se mi nijak to horní menu zarovnat k levému okraji stránky. Když použiju do frame klasiku align="left" tak mi celý menu zmizí.Když si se zarovnánim doleva hraju v souboru se stylama, tak to dopadá podobně nebo sice je to zarovnaný doleva,ale napravo pak vidim lehce okraj toho iframu(nebo stylu?)-i když je nastavený všechno na 0px a pak na zbytku šířky toho horního stylu mam defaultní barvu celý stránky,což nechci. Tady je kdyžtak vyňatek s toho souboru se stylama:
body {
background-color: #FDF5E6;
margin: 0;
font-family: serif;
color: Black;
}
.nadpis {
position: relative;
width: 100%;
height: 126px;
font-size: large;

padding-top: 0px;