Výsledky 1 až 25 z 103

Téma: Bazar zavisly na karme

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Věk
    37
    Vliv
    261

Standardní Re: Bazar zavisli na karme

Citace Původně odeslal MadCap
    ohromne, mne limit 300 pripada NIZKY ja osobne by som aj s 0lou od zaciatku pouzivania hodnoteni reputacie do bazaru mohol uz teraz ... mam ale taky divny dojem, ze niektory ktorym to vadi sa tam tak skoro pri kvalite ich prispevkov nedostanu ... ziadna skoda ... napr taky Luk(y)isek maluje certa na stenu ale pomerne slabo, zvysenie ponuk v inych threadoch? super, dementov tu NEPOTREBUJEME takze ziadneho zabanovaneho debila neni skoda ... a sileny zmatek? asi iba v hlave pisatela
    Nerikam ze mi to vadi,ale ze mi to pripada spise moc.
    Je fakt ze toho mate asi pokrk a nechci Vam do toho nijak kecat,jen jsem rekl svuj nazor.
    Kazdopadne jsem myslel ze se tady na foru drzi nejaky kamaradsky vztah a ty mi misto toho radsi "nadavas" (a i ostatnim) skoda...

Citace Původně odeslal mISHA
    jake hrabani? karmu ziskavas predevsim hodnocenim svych prispevku na foru od ostatnich uzivatelu!

pokud jsi se snazil spamovat a tve posty jsou nehodnotne, tak mas smolika. pokud tyto posty stoji za cteni, tak ber, ze na 300 bodu staci tak 10 hodnoceni od prumerneho uzivatele. a to ziskas cobydup.
    Nic jsem nespamoval,jen jsem se spletl v tech ziskavani bodu karma...Nechtene jsem si to zamenil...

EDIT:A koukam ze jste mi taky dali co pro to...Mam jaksi min karma bodu...No diky,pouze za to ze clovek ma nejaky nazor a mysli to dobre.To se tady pak muzu cely 3 mesice honit jen tak pro nic za nic.
    Proste tohle nechapu...

EDIT2: A bazar zde na foru neberu jako primarni kseftovani,spise takove spestreni a obcasne koupeni noveho HW (nekdy se da dosti spatne sehnat,a pod.).Muzete si toho vsimnout i na poctu prispevku za cca 3 mesice.Snazim se spise pomahat ostatnim i se sam necemu vice priucit...Ale to je uz jaksi OT
    Naposledy upravil Luk(y)isek; 10.01.2006 v 21:50.
    AMD Ryzen 5 5600X + SilentiumPC Fera 5, Gigabyte AORUS B450 Elite, 32GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, PALIT RTX 2070 Super 8GB GameRock, Creative SB Audigy FX + Logitech Z-5450 WiFi + HyperX Cloud II WiFi, SSD Gigabyte 1TB + Toshiba X300 4TB + Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard MSI Vigor GK50 mechanic, 27" curve LED Gigabyte AORUS CV27F 165Hz => Win10 Pro x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 |NoteBook: DELL Latitude E5470 i5-6300U, 16GB DDR4, SSD M.2 Verbatim 1TB, HD Graphics 5500|

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  3. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8