Caute,

mam hore uvedenu maticnu dosku, a mal by som par dotazou ohladnenej. Jeden je ze ked na nej taktujem, tak po istom case mi system nenajde zvukofku, ked to hodim na default tak opat ide (kamaratovy co som tiez taktil tiez na ASROCKU take stastie nemal a jemu sa uz chuderka nepozbierala) ja viem ze je to v tom ze nemam AGP/PCI lock a to sa chcem spytat, viem ze sa BIOSy daju rozne upravovat (aj ked nie az taketo zasahy) ale predsa by som sa chcel spytat, ci sa nejak neda vyrobit do toho naky BIOS, ktory by ten LOCk obsahoval? (asi moc fantazirujem...ale chcel som skusit). A druhy dotaz, ze ta doska nema klasicky AGP slot lez tzv. AGI slot (nieco ako co ma MSI vymysel ze AGR slot) vtip je v tom ze berie iba grafarny, ktore moze, resp. kotre su vypisane v manualy k doske. A to sa chcem tiez spytat, ci by sa to nedalo tiez nejako poriesit nakou zmenou BIOSU, neviem ci je to len v napajani ze dava ine, alebo ma v NB zadefinovane len nake grafiky ktore pusti a ktore nie a ked je to tak ci by sa to nedalo nejako "odomknut". btw tak pre zaujimavost som mal najlepsi aj ked unstable vysledok(aj ked PI este vedel pocitat, ale PRIME uz chudak nezvladol): http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=59832

Dikes za tipy a vlastne za akukolvek odpoved