Citace Původně odeslal ghuul
Citace Původně odeslal Grizzzzly
Citace Původně odeslal ghuul
Ste moc pesimisti hoši. Ono mezi SCSI a ATA technologiema disků moc rozdílů není (myslím tím mechanickou část), jedinej rozdíl je opravdu v tý elektronice
pravda, mechanickej zaklad disku je asi stejnej.... i IDE i SCSI opravdu MAJI rotujici diskove plotny, a tim veskera spojitost konci ;-)))))))))))))
Sorry, ale myslím, že mechanický části jsou právě to co je na hadru nejdůležitější, elektroniku už dneska spíchne kdejakej thajwanec v garáži a co se týče výdrže SCSI vs ATA to je záležitost použitých technologií a kontroly výroby. Mám tu 3 starý disky IDE 270MB z 95týho, který jely do 2002 v podstatě nepřetžitě a jsou OK. Mám tu i jeden 500MB SCSI z téže doby kterej je už mimo hru. Takže v označení SCSI to asi nebude že ?? No nic tohle je můj poslední příspěvek k tomuto tématu, akorát jsem si dovolil vyjádřit své pocity ohledně směru kam se SCSI vs ATA ubírá a tím to pro mě hasne. Pro ty co na to mají, nechť utrácejí svoje vydělané peníze za předražené SCSI systémy které doma stejně nevyužijí..... HOWG
nehodlam te nijak napadat, ja napadam nazor, ze SCSI vymira... najdi mi IDE disk, kterej bude mit seek pod 4 msec... ;-)
jinak kdyby sis precetl predchazejici prispevky, tak bys vedel, co sem napsal ;-)
SCSI neni na oc, neni na tuning, SCSI je na praci!