Zdar borci,

Mam jeden problem ...mam grafiku ASUS N6600/TD/256M jadro 300MHz,RAM 500MHz.Nainstaloval som coolbits a isiel som taktovat, v pohode to islo na 450 jadro a 550ramky.Viac neslo ani za boha.Precital som si trosku toto forum a zistil som ze je obmedzena horna hranica frekvencie.Ok.tak som teda preeditoval BIOS, a to tak ze defaultne hodnoty su: jadro 400 a ram 530.Tymto padom sa mi zdvihla horna hranica taktu, momentalne mozem taktovat jadro az na 500MHz.Ale ma to jeden hacik, pokial dam frekvenciu jadra 450 a viac tak vzdy sa mi sekne v 3d marku PC(aj v ociakej hre).teplota je pritom 40stupnov(ukazuje mi to Rivatuner a aj ASUS doctor)...V com moze byt problem? ovladace 71.84, neviem ci je to potrebne - 300W zdroj,PIV2.66@3.2GHz ,2x512 DDR,QDI Platinix 2E, Windows XP sp1

Este jedna vec,mozno dolezita mozno nie,ked som mal prve ovladace 71.84 tak mi islo vsetko pohode (jadro 450MHz) potom som skusal asi troje nove ovladace , nebol som s nimi spokojny a tak som dal naspet 71.84.Ale teraz sa mi to pri rovnakom takte jadra(450Mhz) seka...
nemozu sa tie ovladace nejak navzajom drbat?

dakujem za radu