@mraky : To máš pravdu, jenže většina "lepších" knížek stojí 500+ Kč a jak jsem je tak prolistovával, tak půlka nebo třetina z nich je o ničem, resp. o ničem pro mě, to jaký jsou v Javě typy proměnných si fakt přečtu kdekoli, stejně jako vyhodnocování log. operátorů atd... Já chápu, že se to někomu hodí, nicméně pro mě je to neužitečný a když udělám 0,3333 * 500, tak z toho vychází tak nějak 150+ Kč, který v podstatě vyhodím do hajzlu
Knížky od CPressu o Javě nejsou špatný, jen když to tak vezmu, tak jsou pro mě většinou zbytečně obsáhlý (hlavně začátky) a značnou část peněz vyklopím zbytečně za něco, co si číst nepotřebuju... Navíc nejsem profík, takže mě se ty peníze nevrátí tím, že pak budu za programování v Javě dostávat bůhvíjaký peníze... Ale jestli jsi jejich obchodní zástupce, tak to chápu , jak jsi vyletěl na jejich obranu
Konkrétní příklad radši uvádět nebudu, měl jsem jich v ruce několik, a ty působíš dojmem, že máš v hlavě jejich katalog i s cenama, tak tu nebudu jen tak něco plácat![]()