Citace Původně odeslal BeachKEN
Zdrojem to nebude, ten mám hodně solidní a na 2.7GHz jede jako z praku a memcontroller by házel chyby už v SuperPI.

Zkusím o víkendu udělat pár testů, ale zatím mám opravdu podezření na tu TCase. Shut down nastal pokaždé u jiného roundingu, takže to vypadá právě na ty teploty, přeci jenom 43°C idle už je docela dost, ono se není čemu divit, když je ta frekvence dost vysoko nemluvě o VCore.
Mne se stava naprosto stejna vec jako tobe - pri benchmarcich nebo hrani znicehonic a naprosto nahodne tvrdej shutdown.
Puvodne jsem mel podezreni na zdroj, ale vzhledem k tomu, ze mam 460W Enermax, tak mi to prislo dost podivny. Ovsem tvoje vysvetleni by souhlasilo - na sve odvazne OC pokusy zatim pouzivam jen klasicky box cooler na A64ky a veril bych tomu, ze teplota je na nastaveni 2600MHz a 1.5V na tehle male hlinikove mrse asi dost vysoko...

EDIT: zapomnel jsem se zminit o tom, ze kdyz snizim takt a napeti procesoru, tak mi komp jede zatim uplne v pohode, tudiz je to bud prilis pretaktovanym CPU (cemuz se mi nechce verit, protoze by se to projevilo jinak a rozhodne driv), nebo fakt tou teplotou...