Citace Původně odeslal IntEx
2 Thoma$: Jelikoz uz s Ovislinky a jejich vsemoznymi OEM verzemi chvili delam a denne mi jich dost projde rukama s tim, ze 80% z nich musim rozdelat a pres seriovou konzoli nahrat novy FW, tak se mi nejvic osvedcila Lkova rada, protoze se co nejmin "zakousava", nevadi ji nizka uroven signalu a tusim, ze i snad resi problem s topologii. Nevim, co tam mas Ty za FW, takze Ti nemuzu rict, proc se lisi o par bajtu , ale tohohle FW se bat rozhodne nemusis, alespon ja ho mam uz poradne odzkousenej...ale samozrejme flashujes na vlastni nebezpeci.
Otocenim topologie jsem myslel, ze na strane kde byl rezim AP jsem natavil rezim Clienta a obracene.
Tak jo dnes si ho tam určitě nahraju a doufám že to pomože ale myslím si že ne pže provider mě říkal o jednom člověku kt. měl stejný problém jako já a nepomohl mu ani přechod na úplně jiný hw (měl taky AP a přešel na wifi kartu) no tak ale budu doufat..........
btw mám ten poslední z toho webu http://www.inwifi.cz/stahnete-si/?k=39 jo a není to ten samý ten tvůj je Lková řada a ten můj Ičková bylo to malým taxem myslel že je to taky L.........

EDIT: jo a eště něco nevím esi to má s tímto problémem něco společného, ale komunikace s APčkem přes webové rozhraní probíhá strašně pomalu řádově v B/s a nexápu čím by to tak mohlo být, pže to ze začátku nedělalo btw teď to LOL jede rychle, takže už fakt nevím

EDIT2: takže určitě (mno, né určitě, pže u tohoto problému cokoliv bylo jisté taxe za pár hodin zase obrátilo) to má s tím něco společ. pže dyž teď ta komunikace s APčkem jela rychle tak net šel v poho, taxem to chtěl otestovat co to udělá dyž to spadne (shodil sem to pomocí dc++ samozřejmě ) mno a jelo to zase max 1,5KB/s ale to až po chvíli spíš tak 100B/s a tak paxem dal opravit chvíli počkal mno a co se stalo webová komunikace s APčkem jede zase rychle
možná to píšu zbytečně ale zatím se to nedá vyřešit tak píšu fakt všechno co mě napadne a co by snad mohlo pomoct..........

EDIT3: nejsem si tím 100% jistý ale zdá se mě že takhle pomalu to jelo v době kdy to pro změnu nepadalo vůbec tak nevím ale teď to časově sedí (rychl. komunik. s AP a ne/funkčnost netu).........

EDIT4: ale abyste to špatně nepochopili de jenom o tu web. komunikaci, přenos např. z FTPka jede normálně............... :S