Mam problem s pripojenim na net, pripojeni se cca. tak jednou za 2 vteriny na cca. jednu az dve vteriny odpoji, respektive podle ikonek spojeni mi to ukazuje, jako by byl mu PC nebo i server pripojeni v necinosti.
Tohle svinstvo uz jsem chytil asi pred dvema mesicema, vyresila to zaloha pres Acronis a ted mne asi ceka to same.
Jinak PC je Win XP SP1CZ, Kerio zapnutej, Avast v posledni aktualizaci, pravidelne aktualizuji a cistim pres Spybot 1.4, Adware 1.06, pripojenej jsem pres GPRS/EDGE na Nokii 6230 na T-Mobile.
Samozrejme vsechno sem projel antivirakem, adwarem, spybotem, kouknul do spravce uloh, zda tam neni neco napadneho a bohuzel zadna odezva. Moje pripojeni je tim padem prakticky nepouzitelne. Chybu telefonu, problem u poskytovatele pripojeni nebo jinejch technickej hardwarej problem vylucuju, je to s nejvetsi pravdepodobnosti nejakej sajrajt, ale nic mne znamyho a vyzkousenyho mi to nenajde a nevyleci.
Trosku jsem hledal i na webech, ale podobnej problem jsem nenasel, tak se ptam zde, zda nema nekdo podobnou zkusenost a napad, co s tim provezt, uz jsem zase pripravenej na nahrani starsi zalohy
![]()
Takhle napriklad vypada muj soucasny download pres Flashget,
jinak bez problemu mi to jede takto,
Jsem na*ranej spis z toho, ze nemuzu prijit na to, co mi to dela, zaloha je zpatky za par minut a nastaveni pak taky dalsich par minut, ale jde mi o to, prijit na ten sajrat, co mne to provadi.