Citace Původně odeslal DeeKay
Dawe: A jak to ma drzet? Mezi palcem a ukazovackem s lehce zdvihlym malickem jako to dela Marty?
Me se ta fotka libi, sem nekurak, takze nepoznam ze drzi to cigaro blbe
Jasne, ja nemam nic proti fotce, jenom z toho okamzite vycejtim, ze je nekurak a nepusobi to na me autenticky. Chtel jsem se zeptat, ze slecna asi nebude v realu zrovna naruzivy lapac dehtu, ale edge to drive stihl oznamit.

Zdvizeny malicek tak maximalne ke spicce a noir ladeni ala Greta Garbo.

Poznas jak cigaro drzi nekurak dlouhodoby kurak nebo pozer, neni to ani tak o tom spravne nebo spatne - kurak totiz ani nevi o tom ze ho drzi, v tom by zde spocivala ta nonsalance potrebna pro podobne razeni, to nemel byt vypad proti slecne.

Citace Původně odeslal theedge
je zrovna v momentě kdy si potáhla a nadechuje se ( proto tak čadí i to cigáro). Bral jsem to seriovým snímáním v plným pohybu .. je to v podstatě momentka.
To hodne vysvetluje, v tomhle pripade by neautenticky mohl vypadat i Voky. Tim padem by jsi ale mohl chytit i lepsi pozu, ne ?

Citace Původně odeslal Darth Maul
Jasně, to je základní studiová technika na zvýraznění dýmu, vody nebo cumshotů...
aha .. dik za radu -> příště zkusíme
Co ? Ty cumshoty ?

Tak jsem jí hoši řekl, že prý to cigáro drží jako prase kost ... a tak vám tu posílá pozdrav -> speciálně prý pro Dejwa
Fajn, takze predpokladam, ze se tentokrat radsi nebudu vyjadrovat k mene vhodnemu umisteni cigarety, buhvi co by slecna ukazovala priste