Hi all,

tak konecne su prazdniny a ostane mi cas na moju bednu. Ako vidiet z podpisu je to skor serverova bedna takze nic moc ale o to viac sa bude dat upravit na nejaku peknu bednicku Skoda, ze ma len tri 5.25" zaslepky... Zatial som v nej v podstate nic nespravil akurat pridal do zadu jeden 5cm ventilator - bolo tam nan origo miesto. A do predu jeden 12cm SUNON ventilator, tiez nanho bola v predu priprava. Regulaovane su LM317T, ktore som tam este nenahodil, no regulatory su uz hotove, uz len pripjoit LEDku/ziarovku na signalizaciu... Dalej som si spravil tu vrchnu zaslepku s nickom, to som tu videl u jedneho uzivatela tak sa mi to zda celkom pekne Este za tu zaslepku nalepim plexi a pripevnim nan kruzku na pismenoO , G a B... Podsvietit by som to chcel bud 10cm modrou katodou, alebo UV a zvyraznovacom zafarbit vnutrajsie lemy pismen... Uvidime ako to bude svietit, musim kupit cez tyzden katody... Dalej som si spravil okno - bocnicu, este tam musim pridat ten lem musim ho kupit v garazi som nic nenasiel... A samozrejme plexi ani to este nemam doma... Asi sa pytate, preco je take miesto hore nad tym oknom, ved som to tam este mohol zobrat z toho kusok... Ale je to trochu blba bedna co sa tohto tyka, je tam zdroj a je tam blbo umiestneny, ze keby tam spravim dieru tak tam uz nevlozim plexi - miesto by tam zostalo tak 2-3mm a to by bolo fakt tenke plexi Tak som to radsej spravil takto. Dalsi "mod" bol IDE kabel, je tam vidiet jednu hadicu To je IDE kabel, mam tu take hadice, brat ich raz kupil v mototechne, ze mu natlacim modre ziarovky a potom si to zavesil na auto, vyzeralo to pekne. Ostalo dost vela, tak, ze to pouzijem na moj komp, ta hadica je asi 1cm hruba a stena jedna ma tak 1.5mm je priesvitna modra. Odmeral som si teda dlzku podla IDE kabla a nechcel som tu hadicu narezavat, tak som si rozdelil zily IDE kabla a pretlacil cez tu hadicu bez toho, aby som ju rozrezaval... To nie je final verzia toho pretoze toto je len 40 zilovy IDE a ked budu nove creva tak tadial pretlacim 80 zilovy, tiez do vnutra hadice bud dam zvyraznovac a bude na to svietit UV katoda, alebo tam natiahnem LEDky nech to pekne svieti Este tak pre zaujimavost, vsetko by som chcel mat modre a UV reaktivne materialy, na klavesnici uz mam vsetky tri ledky vymenene za modre a aj na CDromke TEAC mam uz modru, este idem nahodit tie diody v bedni na HDD/Power za modre... Jo a na sietovke bola zelena, ktora svietila do vnutra sietovky, tam som si tiez hodil peknu modru To je zatial vsjo a tu je jedna fotka, po case spravim viac a uploadnem sem, ta prva je origo a tie ostatne su uz len photoimpactom upravene dla mna Jo aby som nezabudol budem tam mat jeden panel kde budu potaky na fany regulaciu a nemozu mi vytrcat z bedni kvoli tomu chodiacemu debilovei zelenemu tak som to poriesil tak, ze som pouzil staru ZIP mechaniku a ked ju otvorim vyskocia dvierka a za nimi sa vystrcia packy potenciometrov Este to mozno hodim do CDromky aby to chodilo automaticky po zatlaceni tlacitka, to este tiez doplnim fotky... A samozrejme to nastriekam nejakou peknou farbou rozmyslam o ciernej metalize alebo o striebornej alebo tmavej modrej metalize... A pojdu tam samozrejme nove creva a vsetko to musim mat hotove do 22. tohto mesiaca pretoze vtedy je lanka... Pojde tam MSI 875P + 2GB ECC RAM a nejaky Prescottik ak to vyjde