ten "test" na fotografovani stoji za totalne ho.vno, ked si chces porovnanie kuknut tak bez an dpreview, d70 je tam PRIAMO porovnana s 300D a vidis pekne v com je ktory fotak lepsi, rozhodne verim dpreview a steve-ovi viac ako vsetkym ceskym webom dohromady
potom pochopis ze fotky su v zasade rovnako dobre/zle, canon ma jedinu markantnejsiu vyhodu v nizsom sume co je sposobene cmos snimacom, tiez ma najnizsie iso 100 ale ked to porovnavas z minimom nikonu 200 tak rozdiely su vidiet iba v extremnych castiach snimok pri podrobnom skumani.
farebne to je to iste, resp. je to otazka nastavenia, dost ludi totiz mlzi ze canon ma lepsiu pletovku a krajsie farby co je dost tym ze v zaklade to tlacia do teplych farieb a vsetko je proste "prijemnejsie" a pritom u DSLR je to uplne o nicom ked ide o WB co mas takmer vzdy identicke a este k tomu mas RAW. Jednoducho 300D vs. D70 sa nevybera image quality ale prislusenstvo co mas, alebo ked nic nemas, tak co mozes zohnat alebo co planujes. Tym myslim hlavne skla ... potom to je o kvalite tela ale o tom sa tu uz pisalo, tam ma jedine + canon v tom ze moze mat grip, ale tam to zacina a konci sucasne pretoze to je bakelitova sunka