Zdravím, chci si koupit novej fťák, ale ještě se zrcadlovkama nemám žádnou zkušenost. Proto se obracím na zdejší odborníky s prosbou o rady:
XPrvní problém je D70 x 300D, jsem nakloněn spíš k tomu nikonu, ale těch canonů se prodává víc![]()
XKde hledat? (zkouším www.bazar.cz a www.fotoaparat.cz), jestli víte o nějakém lepším (frekventovanějším) tak dejte vědět.
XNa co si dát pozor? Poškrábanej objektiv poznám, ale na jaký další vady si mám dát pozor?
Nechci do toho dát víc jak 20 tis (zatím). U toho nikona se mi líbí setovej objektiv 18-70 AF-S DX, taky mě lákaly vyšší modely D100 a canon 10D, ale ty jsou cenově mimo moje meze. I když Maul psal že ho koupil za 20000 a už je to nějakej ten pátek, tak nevím. Kdyby poradil kde ho za trošku lepší cenu sehnat, tak bych byl moc rád![]()
Díky moc
EDIT: MÁM NABÍDKU NA JETOU D100 (TĚLO) ZA BRATRU 16k, JE TO DOBRÁ VOLBA PRO ZAČÁTEČNÍKA? RECENZE MÁM PROJITÝ A ŽÁDNOU VĚTŠÍ NEVÝHODU OPROTI D70 JSEM NENAŠEL. TAK PROSÍM ZNALCE AŤ PORADÍ JESTLI ZA TY PRACHY NEJDE SEHNAT NĚCO LEPŠÍHO (300D JE NA MĚ MOC PLASTOVEJ, JINAK BY STAČIL, ALE HLAVNĚ TEN SETOVEJ OBJEKTIV JE DĚS)