ahoj, ještě než se zeptám-procházel sem diskuzi ale odpověď jsem bohužel nenašel...
mám jen 2 dotazy...
jsem připojený na bezdrát 256/128, stahuji přes BitComet a vše šlo doposud bez problému,ale od minulého týdne zjištuji zpomalení, hlavně v BC, i když seeds je spousty, přes 15kB se nedostanu...ptal sem se poskytovatele,jestli neni problém u nich, oni zrestartovali router, udělali kdo vi co, a říkal že k výpadkum paketu nedochazí, a rychlost, která je poskytovana běží, ale pak jsem zapnul BC a začlo to zlobit.oni tvrdi, že karta, která je v routeru s tím má nějaké problémy, že pak zustanou packety viset a tím to vytuhává, pry jestli bych nemohl zkusit jiny P2P downloader.
je to možné

a druhý dotaz s tím souvisí - všude čtu že výborný je Azureus, zkoušel jsem ho a zdá se mi že většina torrentu se chytí bez problémů v BC než v Azureusu...ale hlavně,když mám nějaký torrent,který obsahuje ZIP soubory tak BC mi dá na výběr které chci stáhnout, tak že nemusím stahovat vše..ale Azureus to asi neumí nebo nevím kde to nastavit...jde to v nem...

děkuji za Vaše reakce...