tak jsem si nakonec koupil tento MB za velmi výhodnou cenu (2900,-), ale nějak se mi v něm nedaří rozběhnout PC. Tady je popis toho, co jsem dělal:
Prostě jsem vyndal svou původní desku, dal tuto novou a vše pozapojoval. PC mi nahlásilo, MB nahlásil nový procesor a podobně. Ani jsem nestartoval systém dál a naběhnul hnedka do BIOSu. Zde mě nezajímalo nic víc, než OC Přetaktoval jsem svého CelD320 z 2,4GHz na 3,6GHz na default V a zkusil reset. PC se v poho rozběhlo, tak jsem zase hnedka skočil do BIOSu a kouknul na teploty, ty byly velmi v poho, do 50°C s BOX chladičem. Ještě jsem jen tak brouzdal po BIOSu, ale nic jsem neměnil. Pak jsem PC vypnul a šel spát.
Dneska ráno jsou si chtěl nainstalovat nově systém, tak ho zapnu, skok do BIOSu v poho, vrátím frekvenci CPU na původní hodnoty, reset a nic se neděje. PC se sice resetlo, ale už nenaběhlo, monitor zůstal vyplý. Nepomohl ani znova reset, tak jsem zkusil resetnou CMOSku. To bylo v poho, ale PC stále nic, jen se zapne a nic dál, ani HDD pořádně nenajede, monitor pořád vyplý i po resetnutí CMOSky, prostě ani BIOS nenajede, nic.
Nejdříve jsem si myslel, že jsem zapoměl zasunout 12V přídavné napětí, ale to je zasunuté. Ale PC se chová, jako bych ho tam zasunuté neměl. Jako by mu chyběla šťáva na rozběhnutí. Zkoušel jsem se i dívat, jestli není studený spoj na tom přídavném 12V napětí, ale nic, vše vypadá naprosto v pořádku.

v čem může být problém? Neuměl by mi s tím někdo pomoci osobně?