Citace Původně odeslal Erda
ještě k těm porta pro , když to mám připojený na diva mp3 player a jedu tak na 1/2 max volume tak jsou basy fakt pěkný , ale dám to na max a basy se vypařili , osobně si myslím , že to je šmejd přehrávač , kterej aby dosáh vyších výkonů tak omazuje nižší frekvence, možná na tom zesilovači pro sluchátka by to bylo ok , ale já to chci mí na venek , nicméně jsem zkoušel asi 3 mp3 many (spíše low-endy) a u každého ty basy taky mizely- ale stejně nevěřím , že to je sluchátkama , nebo se mýlím ? Existuje nějaký slušný mp3 player co nezkresluje při vyšších hlasitostech ?
tohle je myslim vec sluchatkovyho zesilovace v prehravaci, kdyz bych ti je pustil na svem receivru doma, tak ti kossy "urvou" hlavu pri dost vysoky hlasitosti (opet bez jekehokoliv hodnoceni jejich zvukoveho projevu na vyssi hlasitosti)
A osobne, pokud si dam Irivera 595 na zkousku hooodne nahlas, je samozrejme ze tam dojde k urcitemu zkresleni a basy jsou do pryc, protoze zesicek proste nestiha, ale to je holt vlastnost, kdybys chtel docilit vykonu jako na domacim pristroji, nemel bys v kapse MP3 player velikosti zapalek s mini baterkou na hooodne hodin poslechu, ale v batohu autobaterii a prehravac velikosti autoradii (aby se tam slusny soucastky pro slusnej zesilovac vecpaly)
A osobne nevim, neslysel jsem tvuj prehravac na tve "oblibene" hlasitosti, ale ja zustavam na urovni, kde jeste zesik stiha, basy tim padem hrajou, tak jak maj (u MP3 prehravace a Kossu, tedy v tehle cenovce ) a hlasitost je to vic nez dostatecna, to si myslim ja i lidi v autobuse, kdyz koukaj, co ze to za trubku, co tam vyhrava pres sluchatka