Citace Původně odeslal janko_hrasko
Citace Původně odeslal Fox!MURDER
Citace Původně odeslal janko_hrasko
Ak to bolo tuna .. skusal si toho dotycneho porposit nech si to skusi upravit ? Ak ste takyto pristup k miernemu obmedzeniu skusili tak sa ospravedlnujem. Ale neratajte do toho vyzvi k upraveniu si podpisu podla tychto pravidiel, pretoze to niekoho kto tam xce mat aspon smajla vobec nepotesi a tym vetsie su snim problemy. Samozrejme vy to potom vyriesite zmazanim no. Ale bolo by od veci skusit tu moju metodu ?
uprimne, nemas ale pocit ze ten user by si mel precist pravidla a chovat se podle nich aniz by se ho o to nekdo doprosoval?
pochop ze modi ani admini tady za to nejsou placeny takze tu nemuzou sedet 24/7 a kazdymu userovi psat 30sztek a skemrat jesli by nahodou nebyl od ty dobroty a nezmenil si podpis. imo kdyz je zadost o zmenu podpisu slusna, musi to stacit.
Skoda ze si mi neodpovedal na otazku, pretozse pokial ja viem, tak aj tak posielate uporoznovacie spravy na podpisi ... takze som vychadzal stoho. Samozrejeme co vsetko ste uz skusali to ja neviem, preto som zase skusil navrh podla poznatkov ktore mam a prislo mi to celkom fer ... ak ste to uz skusali alebo nieco take si za tym samozrejme netrvam, pretoze to bol len moj navrh ako by sa to dalo riesit inak.
upozorneni odeme ma vetsinou zhruba takovouhle formu.
Citace Původně odeslal upozorneni ze vcerejska
tvuj podpis neni podle pravidel, tak s tim prosim neco udelej.
dle meho nazoru to neni nijak represivni, natlakove a dokonce je tam sluvko 'prosim'.
me to prijde adekvatni.