Prosim proadte mi,asi som uplne pokazil tuto kartu Skusal som dat dole chladic,a dat tam sivu striebornu teplovodivu pastu,lenze dal som jej tam asi moc,a roztieklo sa to aj okolo jadra.Ale aj ked som tam daval naspat chladic tak som ho naspat prisroboval moc natesno,ze karta ani nenabehla a potom som ho dal dole a este raz a potom uz isla.Ale Problem je v tom ze teraz sa karta tvari ako moc pretaktovana (aj ked neni)a to uz ani nehovorim ze taktovat nejde,proste ked spustim 3dmark tak pri 66.93(ovladacoch) niekedy spadne,a pri 71.. ani nedokonci test(bud restart,alebo vyhodenie z testu a chybne hlasenie)Pred tym ako som daval dole chladic (a daval tam tu pastu)tak vsetko islo v pohode.Chcem sa spytat ze ci to robi tym prvym tesnym prisrobovanim (ze ci tam nemohlo volaco puknut)alebo ci to nebude v tej paste ci neprenasa volajako teplo aj na tie kondenzatory okolo jadra,ci to mam cistit,pretoze bohvie ako to nejde(ta siva pasta je svina),a cim (bezlakovac,bez acetonu,alpa,lieh atd..)Prosim poradte som naozaj debil ze som ju tam daval PLS