Citace Původně odeslal howard
Ted jsem se par dnu trapil s jednou veci - posledni dobou mi na pocitaci selhavalo spousteni nekterych aplikaci, ne moc, ale obcas ano, co prestalo fungovat uplne, bylo debugovani pri vyvijeni aplikaci v C++ Builderu - programy vytvorene v tomto nesli spustit, hazelo to chyby pri inicializaci programu a access violation a spoustu chyb v Borlandackych knihovnach. Nevedel jsem, cim to je, az dnes jsem vysledoval, ze pri vypnutem KPF to nedela, tak jsem patral, co za to muze a je to nova funkce Kerio Personal Firewall verzi 4.2 (zatim betaverze), ktera se jmenuje Enable the Host Intrusion and Prevention System (HIPS). To jsem vypnul a je po problemech. Takze pokud se setkate pri pouziti KPF 4.2 s nakou podivnosti, zkuste jako prvni tuto funkci vypnout. V 4.1.x a mensich ta funkce nebyla.
tak já sem měl uplně ten samej problém,ale v Outpostu. jednou za čas spadla nějaká aplikace a naskočil C++ Builder,ted sem přeinstaloval wokna takže to nedělá,ale až zase nahodim Buildra tak to bude dělat zase,vůbec mě nenapadlo že za to může Firewall,nevíte kde to vypnout v Oupostu?