Citace Původně odeslal wescom
Sleduji pravidla bazaru,ale nezajímají mě nedůvěryhodné osoby.Pokud to jen trochu jde,tak se snažím uzavřít obchod z ruky do ruky/hlavně když kupuji/ a pokud dojde přece jenom na poslání poštou,není přece problém nechat si peníze poslat předem na účet.Zas tak moc nekupuji ani neprodávám/spíš málo až nic/,ale musím 3x zaťukat zatím vše proběhlo dobře.I tak mě ale vadí OT o tom,když někdo napíše,že určitou věc mají tam a tam za tolik a tolik.Pokud např. nabídnu spálenej procesor P75 za dvě stovky a někdo ho koupí,tak proč bych měl od někoho poslouchat,že si ho mám přitlouct na zeď ?/to bylo jako příklad/.Já to vidím takhle:jsem prodávající-něco nabídnu,dám svoji cenu,JÁ budu řešit s případným kupujícím možnou slevu.No a samozřejmě naopak.Pokud mě do toho někdo bude šťourat a navíc ani nechce kupovat,tak je to jasný OT a chce to postih.Asi tak.
a) ano, co kdyz ale ty kupujes a dotycny chce penize na ucet? nemuzes to jen brat z jednoho pohledu ( prodavajiciho anebo nakupciho )!
b) trosku tu zachazis mimo tema. toto v pravidlech uz je.

c) pravidlo c.14 tu take neni jen tak pro nic za nic. bylo zavedeno prave kvuli tomu, ze dotycny uzivatel se znovu registroval a sam sobe do threadu prihazoval a zvysoval cenu. pokud nesledujes s kym obchodujes, je tu spousta rizik. bohuzel si to vetsina lidi neuvedomuje. sice je tu hromada lidi ferova, ale vetsinou jsou to ti, kterym na existenci tuna na foru zalezi.

EDIT:
d) jeste me napadla jedna vec. tebe nezajima, s kym obchodujes. proc by nas melo pak zajimat, az si budes na nekoho stezovat?

... doplneny hlasovaci otazky