Teac DV-W50D v1.06
Mám problém při pálení DVD-R / Verbatim 8x/. Celý proces vypalování DVD při rychlosti 4x proběhne úplně korektně / Nero 6.6.0.8/, ale na mediu se objeví kruh, nebo sektor viditelný oproti okolí. Jde o úsek, který potom není na PC, ani na stolním DVD prehrávači čitelný, přehrávání sa začne trhat, sekat, až úplně zamrzne.

Zkoušel jsem to na na několika mediích DVD-R Verbatim z různých sérií. Při rychlosti 4x to vypálí vždycky ten kruh a média jsou nečitelná - resp. třeba test povrchu v CD speed je 100% OK, ale nejde přehrát to DVD ani na PC ani ve stolím přehrávači. Zkoušel jsem vypalovat 2,4x, ale problém přetrvává. Testoval jsem firmware 1.05/1.06/1.07, i firmware od pioneer.
Pořád stejný problém. Zkoušel jsem i jiný SW na vypálení a pořád to samé. Jediné co mi zbývá je zkusim použít jiná média. Na techsupport teacu se mi psát nechce, pochybuju, že by se něco vyřešilo...

Pokud někdo má obdobný problém a vyřešil ho, tak ať sem písne. Díky moc.

PS: Na různých DF jsem našel další zajímavé informace:
Verbatim DataLifePlus Advanced AZO - Vypaloval jsem čtyři tyto media na vypalovačce TEAC DV-W50D FW 1.06 v NERU 6.6.0.3 Vypálení i kontrola OK ale už je po sobe nepřečte.