Moja mala historia:
1. Avance Logic 1 MB - slimak
2. Tseng ET6000 2 MB - hadam najlepsia karta aku som kedy mal, v DOSe uplne zviera a takisto vo windowse pri prezerani vacsich obrazkoch bola velmi rychla
3. Vodoo1 4 MB (Diamond Monster 3D) - super karta, trochu malo pamate, odisla po tyzdni (5-rocna zaruka), "skvely" obchodnik ma donutil doplatit majlant za Voodoo2 12 MB (Manli s rocnou zarukou), tu som uz aj jemne taktoval, chcel som ist potom do SLI ked Creative predavala Voodoo2 12 MB za 20 USD (vypredaj) ale nestihol som lebo to bolo len pre US...
4. Intel i740 8 MB - podla mna vyborna karta, vsetko lietalo aj ked vsade som nanu videl len nadavky
5. Geforce 1 DDR 32 MB (Creative Labs Annihilator Pro)- moje najvacsie a najdrahsie sklamanie (zobral som v UK za 235 GBP v 1999), taktovat nesla vobec, dokupil som nanu vtedy dost drahy chladic Titan a este som vyrabal aj pasivy na pamaet a nepomohlo
6. Geforce 4 Ti4200 128 MB (MSI) - vyborna karticka len velmi skoro prestala stihat to co som chcel, taktovat isla dobre ale tam kde stihala predtmy to nebolo treba a tam kde nestihala jej to nepomohlo
7. Geforce 6800GT 256 MB (Leadtek) - no tak to je slusna karta a dufam, ze nejaku chvilu vydrzi
Este sa medzitym chvilu u mna ohrialo:
- S3 - neviem ake, tu som videl prvykrat 3D ale chuda mal len 2 MB takze to rezalo 320x200
- Trident - uz ani neviem aky, zle spomienky, lebo na win95 tam nesiel rozbehat directx2
- Geforce 2 MX - to bol hadam ten najhorsi model a bol to riadny slimak aj oproti GF1 DDR
- Geforce 5900XT - oproti GF4 slapala zaujimavo, v SM 2.0 som nemal v com vtedy otestovat takze sa nemala ako zle prejavit
- Radeon 8500 (Manli) 64 MB - miestami rychelsjai ako GF4 ale stabilita a bugy v hrach katastrofalne
- Radeon 9700 Pro AIW 128 MB (Saphire) - velmi vykonna vecicka, len skoda, ze bola z nejakej blbej serie z velkym odberom pri zapnuti a tak v kombinacii s mojim Enermaxom nedovolila zapnut PC

Odpověď s citací