Mam dotaz.. ted jsem majitelem MB Abit AV8 3rdEye a nelíbí se mi na ní jedna vlastnost.. když mam puštěnou hru (IL2FB) a tasknu se zpátky do windows a chci si otevřít jakoukoliv jinou aplikaci (třeba malování) tak to trvá strašně dlouho než se aplikace otevře.. třeba až 20 sec.. dřív jsem měl nForce2 s Bartonem 2500+ a s timhle jsem nikdy problem neměl.. pak jsem měl i875 s P4 2.8 a taky všechno bylo v pohodě.. po tasknutí to všechno hned fungovalo i když jsem měl hru na liště spuštěnou.. asi to má něco společnýho s via chipsetem.. protože jsem předtim měl asi měsíc Asus A8V DeLuxe a dělalo to přesně totéž... nic jiného jsem neměnil.. už na NF2 i na i875 jsem měl stejnou grafiku i paměti.. a stejnej HDD.. mam 1GB Ramm Kingston Hyperion CL2 PC3200 a HDD 74GB Raptor. Můžete mi někdo poradit co to může způsobovat? Nebo řekněte co ještě potřebujete vědět aby mi mohl někdo poradit co stim.. už mě to vážně točí.. díkas moc..

Jestli to tady už někde někdo řešil tak se omlouvám.. slibuju že už se blbně nebudu ptát a budu hledat..