Citace Původně odeslal BeachKEN
Souhlasím, ten Digisoft je přístupem k zákazníkovi dost zvláštní, sám jsem si tam objednal DFI a když jsem viděl, že nejsou pomalu schopný updatovat stav volných kusů, případně odpovědět na blbej E-mail, telefony zásadně bere záznamník, tak mi to tedy moc OK nepřijde. Sice jsou ceny pěkný, ale tenhle přístup nehodlám zažít znovu a raději si připlatim 100 - 200 navíc za spolehlivého dodavatele.

Jinak mně si teda pak netroufli říct o 20% storno poplatek. Taky jsem jasně udal termín, do kdy to chci, takže z toho raději sami nakonec vycouvali.
No, já nakoupil bez problémů, skladem sice deska oficiálně nebyla, ale zavolal jsem si, domluvil se, jestli přijde v dohledné době a pak na webu objednal. To bylo v pondělí, ve čtvrtek jsem desku dostal. Je třeba si uvědomit, že ani Digisoft ani ten pán z Uničova nejsou oficiální prodejci DFI pro český trh (viz RIDEA a její prodejci) a zboží zřejmě nakupují z Německa potažmo z Polska. Pokud byste si chtěli objednat zboží sami v těchto státech přes e-shop, museli byste platit předem a poštovné by taky nebylo jen 100,- Kč. Takže mě deska vyšla levněji než u nejlevnějšího německého e-shopu (140+15 EUR na OC-WEAR proti 4628,- od Digisoftu).Těch 20% storno penále je samozřejmě nesmysl a je to nevymahatelné, ovšem v případě, že jde o prodej koncovému zákazníkovi, u firem by se to řídilo Obchodním zákoníkem a tam je to o něčem jiném. To jen k těm výhradám k Digisoftu. Zkuste se podívat, jak to funguje třeba u CzechComputer, jak se tam dlouho čeká nebo jestli je vždy exaktní přehled o tom, čeho je kolik kusů na skladě.
Jinak DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D je SUPER.