zdravim,
mam veliky problem... zakaznik koupil sestavu

MSI 865PE Neo2 P
P4 3,0GHz Prescott 1MB L2
OCZ Premier 512MB Dual
R9600XT
Samsung 160GB SATA
NEC ND-3500A
atd...

problem je nasledujici... PC pri jakemkoliv pokusu o spusteni 3D rezimu tuhne. VGA byla odskousena v jinem PC a jede uplne v klidu.
Prisly jsme vsak na to ze kdyz odpojime SATA HDD a najedeme z IDE ATA tak system bezi uplne normalne ->provedla se reklamace desky a i v servisnim protokolu je napsano ze deska je dead (otazka je zda to zkouseli).
No po vymene desky za novy kus PC opet behalo jak melo... 2dny. dnes mi zakaznik opet sdelil ze PC dela presne totez co pred tim.
SATA HDD byl taky vyzkouseny v jinem PC a tam jede uplne v klidu, dalsi zajimavosti je ze na desktopu tedy ve 2D rezimu vse funguje jak ma.
Uz fakt nevim, zkouseli jsme snad vsechno. jina VGA, CPU, RAM, SingleCH, DualCH a nic... proste jedine co pomuze je odpojeni SATA HDD.
Jinak este dodam ze na desce je naflashovany posledni Bios a sice jiz od vyroby... na predchozi desce byl Bios starsi.
Ma nekdo nejaky napad? podobnou zkusenost? jestli to je deskou tak se na MSI jednoduse vybodnu a dam zakošovi treba ASUS ale kde mam vzit jistotu ze to opravdu MB je?
diky za jakoukoliv radu