Citace Původně odeslal Exp
Citace Původně odeslal MeTaN
hm tak ja nevim,,nakeho riddica sem jeste ani nevidel a ze by to byla takova hruza? ja sem videl hodne testu a zustavam u sveho nazoru,,to ze je rada fx slaba na pixel shader vim uz delsi dobu ale ze bych kvuli tomu becel po nocich to fakt ne,,a zatim sem videl vice +uspechu pro 5950U nez pro 6600..je to dobra karta ale na neco je v celku na prd,,a kdyz sem si projel tohleto..http://graphics.tomshardware.com/gra...ml#3dmark_2003 (vsechno) tak sem nazor nezmenil..dobra karta to neni,,ja bych se bavil o XFX AGP 6600GT .to je karta ktera je uz o necem,,tahle ahm pro me ne
v tech testech je sice PCI verze ale kdyz si predstavim rozdil tedy jak rikas ze mas 5k v 03,,tak si dokazu tu tvou dobre zaradit i tam.a jak rikam ne.... . slabota

to EXP: proc rikas ze nemam 5950U? co presne myslis? nechapu,,,ja myslim ze se klidne 5950Ultre vyrovnam
No já myslim že 5950U fakt nemáš,protože máš o polovic paměti míň A k těm PS 2.0-počkej až to budou hry naplno využívat.Proto sem dal jako příklad toho riddicka (The Chronicles of Riddick - Escape from butcher bay) - přečti si nějaký recenze,je to skvělá hra.Sežeň si jí a zkus tam nastavit PS 2.0 a zahraješ si leda kulový,kdežto majitel 6600 si to zahraje v pohodě.Pokud tu kartu ještě přetaktuje,tak tvoje 5900 bude těžce v pr.. Třeba si pust 3Dmark 05 a pak porovnej skóre - 6600 dá v základu přes 2000.kdybys nevěřil tak mrkni sem
wow velmi pekne stranky nic mene kdyz se podivam na cely zbytek her..nepocitam jak rikas ridick atd, 3dmark se nehraje proste drtiva vetsiva her je delana tak ze se ta jeho 6600proste nechytne a kdyz teprv dojde na PS2 tak muze zvednout hlavu,,ale tak uz to v marketingu chodi,,ja treba hraju CoD,UT04 mozna i NFSU2 taky mi jede dost dobre,, a jedou mi nadherne,,bych se vsadil ze lip nez na 6600

a ktem pametem,,jo mas pravdu ale sleduj vysledky cece,proste se s ni muzu srovnat borce nevite kolik ma 5950U v 05? tam by se melo ukazat jestli se s ni srovnam ja mam 1293bodiku