Citace Původně odeslal servac
Dobrá cena za dobré jmeno značky je pro většinu lidí lákadlo. Funguje to stejně jako s vietnamskýma padělkama. Za polovinu! Ale adidas to nevidělo ani z letadla. Třeba náš trh je pro takové výrobky jako dělaný.
Vzhledem k průměrným výdělkům a cenám! A taky přístupu prodejců. Už jsem od prodejců zažil docela dost informačních imbecilit! Hlavně že to zmizí ze skladu,ne?!
Zdar ,tak ja skusim pridat jednu mozno informacnu imbecilitu. Vcera som zbehol skuknut do predajne a predavac mi hovori ze na bartone 2500+ a 512MB ramke ci uz v duale alebo bez nevyuzijem 256Bit pamete na r9800pro 128MB zostal som s toho troxu opareny a do toho mi este pridal ze je pre mna najvhodnejsie r9550 jadro ...tak teraz som ja s toho paf lebo 9550 som povazoval za marketingovy trik alias super shit ... nepouzivam AF ani FSAA tak nejaky ohlusujuci vykon v podobe super high endu mi netreba . Kedze penazi nieje nikdy dost a vedel by som este o medzerach v pc takze ich mam kam dat... ak mozte tak poradte , ale na origos R9800pro nenajdem dost hrubu penazenku.