Citace Původně odeslal beerak
Citace Původně odeslal robox
Citace Původně odeslal Krimi 2000
Citace Původně odeslal Rhapsody
Citace Původně odeslal Mothernorth
Jak chceš, já Ti napsal levnější a lepší zdroj.Tak se rozhodni, podle mě není moc v pořádku 11,4-11,7 jak to bylo v recenzi na chill.Recenze je tu http://www.hardware-test.dk/test_show.asp?id=3137 ale uznávám, že je tichý.
Chill 510W neni rozhodne tak dobry co se tyce davanych hodnot, jako jeho 400W bratricek, ten muzu vrele doporucit, naopak 510W ne, dava fakt ulet hodnoty...
Jojo taky jsem si toho vsimnul, ze ta 400 je tak nejak vic bez problemu.

tak koupim ten Chill 400W, uvazoval jsem o tom 510W kvuli aktivnimu FPC...ale nevim jaky je v tom rozdil pro uzivatele, resp. jestli to ma nejakou opravdu vyhodu...
Chill bych nebral, nema stabilni napeti, uz se to tu resilo. A s hlucnosti to taky neni moc dobry.

Jenze kdyz se to tak vezme, tak kdyz clovek nechce Fortrona, tak moc na vyber nema v Cechach ...
TY si to testoval ze placas dva na tri? Hlavne co sa tyka ticha je na tom chill o hodne lepsie ako Fortron s 120 mm ventilatorom (je to asi ako s modom na 3,3V). Co sa tyka hodnoty napatia na vetvach - 400W je na tom velmi dobre --- co sa tyka 510W modelu 12V vetva trosku pokulhava - 12,26V v zatazeni a pod hodnoty.

Neviem ako a cim si to meral takze nabuduce ked placas dva na tri - aspon uved cim si meral a pod.

Nieco ti napisal aj Aragorn vyssie o tom tichu....takze bud odporucam navstevu USNEHO alebo si vymen ost. komponenty, ktore ti vyrabaju hluk.