Taaakze ..Minuly tizden som dostal od kamosa zadarmo jednu dosku ...nevedel my o nej nic povedat, takze sa musim obratit na vas.. doska je zrejme neaky mikroATX..245x190...Vyrobcu netusim ale typ je 6M810E/810C..ma integrovanu zvukovku , 2xsdram pozicie ,3x PCI , je tam petica z napisom PGA 370 ...tak .Chcel by som postavit druhy pocitac zo zameranim na internet (len prehliadanie,a stahovanie)pripadne na mp3ky..nic viac ... moj pocitac mam 1 rok a aj to je AMD, vobec netusim aky procesor do tejto dosky mozem dat..radsej to zhrniem do priamix otazok

1, aky najlepsi a najhorsi procak do nej ?
2,kto je vyrobca?
3,ake pripadne problemy by mohly nastat?

Chcem tam pixnut 2D grafiku ,sietofku a 64 MB ramku a neaky 2-5 GB hdd..v pripade zeby sa tam dal dat lepsi procak tak by som tam pixol TNTcku 2 ku a natiahol CSko tento pocitac xem dat svojej segre ktora ma furt vyhana od mojho takze PROSIIIIIIM poradte ..A este cosik .Nechce sa my kupovat dalsiu skrynku zo zdrojom ,takze by som rad vedel ci to mozem dat do normalnej AT skrinky ..ide hlavne o napajanie(Plex nieje problem upravit) ..bude to v poho?