Tak sem se tu pred nedavnem radoval z novyho CPU-Tulene, ale cim dal vic se objevujou problemy. Vcera sem zrovna potreboval kompresnout naky video ve VirtualDUBu a po par % mi to vytuhlo. To by nebylo az tak neobvykly, jenzo ono to vytuhlo i kdyz sem vratil takt FSB na 100MHz a pameti nastavil na nejpomalejsi casovani - zase vytuh. Dokonce to zatuhne i pri brutalnim podtaktovani FSB na 66MHz.
Vzdy to zatuhne po nekolika procentech, tak do 1-2min, prestane se hejbat kurzor skratka vsechno a jedine HW reset. Zkousel sem ruzny verze DUBu pod W98 a W2000 ale se stejnym vysledkem.
Pak sem prisel na to, ze kdyz v nastaveni vypnu pouzivani MMX, SSE a pod instrukci tak to NESPADNE! Stejnej problem sem objevil i v 3DMarku 2001, tam se to nedostalo nikdy dal nez za matrix scene (na 66MHz).
Predtim sem psal ze se mi takle kousal MemTest86, alew ten se kous dycky na presne stejnech %, tady je to ruzny, ale mozna to souvisi.
Naproti tomu Q2, nebo UT sem na tom paril pri FSB133 a zadnej problem nebyl, tak to mi je fakt zahada![]()
Jo jen podotykam ze se starym CPU coppermine 850@1133 tyhle programy fungovaly bez problemu...