Citace Původně odeslal gregorius
no, chalpi, jak to tak ctu, tak mate zajimave problemy. Ja jsem zadny problem s touhle kartou nemel. Jedinne, co me sralo bylo, ze mi nesla pretaktovat. Orig. frekvence u techto karetz by mela byt 250/238 a mi nesla ani na 260/250. Ovsem po prehrani jineho BIOSu jede az k 300/300, takze vam muzu doporucit to same.

Jinak nekdo tu mel problem s tim, ze mu monitor odmital zobrazovat 3D vystup. Tohle je podle me monitorem, kdysi jsem mel taky takovy problem...monitor proste jel normalne, ale kdyz doslo na nejakou hru nebo neco jineho 3D, tak ani bzum. Kdyz jsem pripojil jiny monitor, problem byl pryc... tak sel hold do sveta...

A co se tyce toho zdroje, tak nevim, ja mam nejaky obycejny "Maxpower" 300W a je problemy nemam.

Jinak mne napadla jeste jedna vec, vcera jsem mel trosku podobny problem s Leadtekem GF3. Proste najednou vypadla barva nebo bylo vsechno zelene... zjistil jsem, ze to bylo prilis blizko pripevnenym pridavnym USB panelem. Kdyz jsem ho odmontoval a strcil do jine pozice, problem byl pryc...A to ten panel s tou grafikou NEBYL v kontaktu, proste byl jen prilis blizko... zkuste se podivat, jestli nemate nejaky podobny problem - neco jineho prilis blizko karty...

Jinak ATInam zdar a Herculesum zvlaste!!!
Já mám verzy s default taktem 250/250.Paměť lze taktit na těch 285MHz jak jsem psal v poho .
Trochu jsi mě dostal s tím USB,mám ho vyvedené přímo nad grafikou-jinde není místo!
Monitorem to není,když jsem prohodil zdroj za jiný kousek,tak 3D bylo OK ale stejně to padalo do černé obrazovky,případně barevné pruhy.
Až brutalní podtaktování jádra mi umožnilo provozovat kartu alespoň přez víkend.