Zdravim vas, sam presne nevim kde je problem, tak sem to soupnul do desek. Snad to nebude OT
Takze problem mam nasledujici - Pred 2 tydnama mi PC slapalo relativne v poradku (az na zamrzani ktere bylo spusobeno nejspis slabym zdrojem), kdyz sem ho naposledy vypnul slo... ted po 2 tydnech co mi prisel novej zdroj Enermax 460 w nastal problem.
PC po nainstalovani novyho zdroju vubec nestartuje, akorat zapipa (neustaly piiiip, neprerusovany non-stop az dokud nevypnu pc). Pocitam ze zdroj je funkcni jelikoz se vetracky rozjedou na desce, grafarne i procaku, svetilka na RAM zasviti. Ale to je asi tak vse. Podle D-bracketu nastava chyba v procaku, coz mi ale vubec neni jasne proc. Skusil sem uz hodne veci, vse bez uspechu, vcetne resetu biosa. Skusil sem i jinej zdroj, dela to piiip porad stejny
Tak bych vas poprosil o radu.. sem uz skutecne zoufalej, o to vic ze to pred tym slo a ted se tam vubec nic krom zdroju nemenilo. Maximalne tam mam novej modem, ale tam asi problem nebude..?
P.S: Neskousel sem vytahnout procak, ram, ani grafarnu jelikoz si na to netroufam.. tak jestli myslite ze to ma cenu, pokusim se o to
dekuji vam za pomoc

edit : Byl bych moc vdecnej kdybi se nasel nekdo ze Slovenska (nejlip z okoli Bratislavy, Galanty) kterej by mi byl ochotnej pomoct s tym osobne. Samozrejme bych mu za praci zaplatil a byl bych mu moc vdecnej.

Moje sestava je : Athlon 64 3500+ socket 939 (jadro winchester), K8N NEO2 platinum, Corsair 3200 XMS 1 gb ram single channel, MSI ge force 6800 gt, Enermax 460 w