Pokud to je opravdu jen vec FPU a plovouci carky, tezko ti podle me muze spadnout jakakoli aplikace vcetne her natoz abys prisel o nejaka data. Jo vypocty v pevne carce, prosim ,to je neco jineho. A jak porad opakuju, ZADNY BEZNY CPU NENI, NEBYL, NEBUDE a ani NEMUZE BYT 100% STABILNI!!! to jsou proste zakony kvantove fyziky a nikdo s tim nic neudela. Je to jen otazka miry, nekomu staci 2 hodky v prime95, nekdo chce 2 dny, jiny muze chtit treba rok. Prosim, je to vase vec, ale ja jsem spokojen s tema 2 hodinama. Jo az budou pocitace kvantove a budou udelany tak, ze pravdepodobnost chyby bude presne 0 (coz neni vylouceno, ze pujde udelat), tak to bude neco jineho. Kdyby nekoho zajimalo, jak je mozny, ze jde udelat presne 0-lova pravdepodobnost neceho, tak at si neco zjisti o Stern-Gerlachove experimentu, tam to tak byt muze a je to presne podle kvantovky.

Citace Původně odeslal BeachKEN
Petriku Petriku, už mi nějak dochází síly s tebou argumentovat na tohle téma V Primeu dochází k ověřování Marsenových Primeů s výslednými daty v tabulce, to souhlasím, ale to že tobě to nevadí při DivX apod. věcech je fajn, ale pro mě, kdy já využívám gamesením CPU na 100%, při běhu jiných aplikací se tato chyba projevuje jako FATÁLNÍ, nedovede nic víc nas**t, než když ti chcípá komp při on-line zápolení, případně hraní jako takovém. Ani nemluvě o práci, která díky téhle "drobnosti" zmizí po 3 hodinách nenávratně pryč.

Prostě to co vyhovuje tobě, nevyhovuje ostatním a co se týče tvých "zkušeností" se soc. 939 -- no škoda mluvit. Dal jsem dohromady pár sestav se soc. 754 i 939 a proto sem píšu svoje poznatky, ale výsledků jako ty jsem nikdy !!!! nedosáhl, asi je chyba u mě tj. mezi židlí a klávesnicí koukám.